HTML

„Biblia, műveltség, élmény”

"Kedves Szülők! 2013. szeptember 1.-től minden állami általános iskolában az 1. és az 5. osztályos gyermekek erkölcstan vagy felekezeti hittan órákon vesznek részt. A döntés az Önöké. A felelősségteljes és tájékozott döntéshez kínál információkat ez a honlap..." http://www.reformatus.hu/hittan/

Archívum

" 22Míg Izrael (Jákob) ezen a vidéken táborozott, Ruben bement Bilhához, apja mellékfeleségéhez, és vele hált. Izrael (Jákob) tudomást szerzett róla. Jákobnak tizenkét fia volt. 23Lea fiai: Ruben, Jákob elsőszülötte, Simeon, Lévi, Júda, Isszachár és Zebulun. 24Ráchel fiai: József és Benjamin. 25Bilhának, Ráchel szolgálójának fiai: Dán és Naftali. 26Szilpának, Lea szolgálójának fiai: Gád és Áser. Ezek Jákob fiai, akik Paddan-Aramban születtek."
Ter 35.22-26
http://szentiras.hu/SZIT/Ter35
Jakob_biblia_csaladfa.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://antiatya.blog.hu/api/trackback/id/tr545649682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása